GAZİANTEP / NİZİP - İslim Marufoğlu İlkokulu

Şbt

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Selda AKDAĞ "Atmıyorum Hayata Katıyorum" adlı e twinning projesine dahil olup, okulumuz adına 10 Türk 9 yabancı ortakla birlikte proje çalışmalarına başlamıştır.Kendisi ve öğrencilerine başarılar dileriz.

Ock

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu İlkokul kategorisinde ilçe düzeyindeki yarışmalarda okulumuzu temsil edecek öğrencileri belirlemek üzere okul turnuvalarımız dönem sonu faaliyetleri haftasında gerçekleştirilmiştir. İlçedeki turnuvalarda okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

KIZILAY İŞBİRLİĞİ İLE OKULUMUZDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENMİŞTİR. KAMPANYAYA KATILAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE, VELİLERİMİZE VE MAHALLE SAKİNLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATARAK OKUMAYA GEÇEN 1/B SINIFIMIZIN OKUMA BAYRAMI SINIF ÖĞRETMENİMİZ SELDA AKDAĞ ÖNCÜLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. ÖĞRETMENİMİZİ VE ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Kas

OKULUMUZ 3/A SINIFI ÖĞRETMENİ FATMA YILMAZ KOORDİNESİNDE DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE TOPLANAN KIRTASİYE MALZEMELERİ TOPLUM HİZMETİ KAPSAMINDA ADIYAMAN MERKEZ FATMA USLU ANAOKULUNA GÖNDERİLMİŞTİR.

Ekm

CodeWeek haftası etkinlikleri kapsamında 2/F sınıf öğretmenimiz İlknur POLAT'in düzenlediği "İS-MAR  KODLAYARAK ÖĞRENİYOR" etkinliğimiz.

Okulumuzda Hijyen eğitimleri hassasiyetle devam etmektedir.

Nis

ÖZEL EĞİTİM SINIFI

Ock

OKULUMUZ SINIF ÖĞRETMENLERİ İLKNUR POLAT VE SABRİ POLAT TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN OYUNCAKARDEŞ PROJESİ KAPSAMINDA İLÇEMİZDEN TOPLANAN OYUNCAKLAR, PRJE KAPSAMINDA BELİRLENEN YERLERE ULAŞTIRILMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE KATKI SUNAN TÜM PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

Okulumuz Müdür Yardımcısı İbrahim Güllü eTwinning projesi kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri ile Sihirli Matematik projesine başladı.

May

Okulumuz sınıf öğretmeni İlknur Polat ve öğrencileri katıldıkları "Sihirli Matematik" eTwinning projesi kapsamında WEB 2 araçlarından wordwall ve learningapps da hem oyun oynadı, hem de eğlendiler. Matematiğin hiç bu kadar eğlenceli olmadığını söyleyen öğrenciler, matematik dersine karşı ön yargılarını yıktılar

May

Okulumuz sınıf öğretmeni İlknur Polat ve öğrencileri tarafından yürütülen "Adım Adım Bölgemiz" eTwinning projemiz başlamıştır.

May

Okulumuz sınıf öğretmeni İlknur Polat ve öğrencileri katıldıkları "Sihirli Matematik" eTwinning projesi kapsamında proje ortakları ile ortak proje adıyla akrostiş şiir yazdı. Zumpad web2 aracını kullanarak,Türkçe ve Matematik dersini ilişkilendirerek yaptıkları şiir çalışmasında öğrencilerin heyecanlandığı gözlendi

May

Okulumuz 4/D sınıf öğretmeni İlknur POLAT kuruculuğunu yaptığı "SİHİRLİ MATEMATİK" eTwinning projesine 10 proje ortağı ile başladı.

Nis

OKULUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI İBRAHİM GÜLLÜ PROJE EKİBİNDEKİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE TARSİA ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.